Rady a tipy

  • Jak máš špinavý demižon a za boha ti to nejde vyčistit, vem trochu šterka nebo píska, zaštěrchaj s tym a máš zas čisto
  • Každý chce všeckeho moc, ale nic sa nemá přeháňat, takže do demižona toho nervi až po vrch, ale nechaj tam pár čísel volno, jak to začně žbluňkat tak by ti to mohlo vyžbluňknúť ven a taká dofrcaná kuchyň ti povim nic moc
  • Neměj strach, že když tam něčeho hodiš vic než je tam napsane, že je zle, pit sa dá šecko a nic moc na tom ani zkazit nemožeš, bude z teho maximalně sladké čučo nebo barevná voda
  • Žádný učený z nebe nespad, holt sa třeba nezadaří hnedkaj napoprvé a něco zmrvíš, vyleješ, pocákáš, ale klid, časem to zmákneš a budeš v tom aj ty majstr
  • Kdo sa bojí, sere v kútě, takže zkúšaj dělat víno ze šeckeho co ťa napadne, třeba to bude dobré a pak se tu s nama možeš poděliť o tu svoju alkoholickú novotu